ODUVEK SAM MISLILA DA ĆEMO MUŽ I JA OSTARITI ZAJEDNO, ALI.

ODUVEK SAM MISLILA DA ĆEMO MUŽ I JA OSTARITI ZAJEDNO, ALI.

Mišel Breger (51) iz Velike Britaniji doživela je najgoru noćnu moru – izdali su je i suprug i najbolja prijateljica, dvoje ljudi kojima je najviše verovala.

Bila je srećno udata za električara Džona (48) 18 godina i oduvek je mislila kako će zajedno dočekati starost. Kaže kako nije imala razloga da veruje da je vara.

Upoznali su se u njenij kancelariji, došao je da popravi računar. Svideli su se jedno drugom, no primetila je da na ruci ima burmu. Počeli su tajno da se viđaju, ali ona mu je ubrzo dala ultimatum – ili će se razvesti ili se više neće viđati.

“Iako sam bila druga žena, uverio me je da želi mene, kako ima problema u braku. Pričekali smo s intimnošću sve dok nije otišao od svoje žene, to mi se činilo ispravnim”, ispričala je. Uskoro su dobili dvoje dece, dve ćerke koje sada imaju 18 i 14 godina. Provodili su mnogo vremena s porodicom i sa njenom najboljom prijateljicom Dženifer (48).

“Ona je provodila skoro svaki dan s nama. Često je odlazila na izlete s nama i na noćne izlaske”, prisetila se i dodala kako nikada neće zaboraviti 2015. godinu.

Džon je izjavio kako je više ne voli i da odlazi od nje. Bila je toliko šokirana da nije znala šta bi rekla. Nije mogla da shvati šta se dogodilo.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*